Тефтели қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп - 175 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 5 г, ас маргарині - 5 г, шөптер, фрикаделькалар үшін: сиыр, қой немесе шошқа еті - 57 г, пияз - 5 г, жұмыртқа - 4 г, су - 5 г, бұрыш. Картоп сорпасын жоғарыда сипатталғандай ет сорпасында пісіріңіз. Фрикаделькалар үшін тартылған етті дайындаңыз және оларды 8-10 г шарлар түрінде кесіңіз. Картоп сорпасында котлеттерді пісіріңіз. Сорпаны фрикаделькалар мен шөптермен бірге ұсыныңыз. Сондай-ақ, балық сорпасында балық етінен жасалған етпен сорпа дайындаңыз.