Жаңа саңырауқұлақтар мен миы бар картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Миы - 47 г, жаңа піскен ақ саңырауқұлақтар - 55 г, картоп - 175 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, қызанақ - 30 г, ас маргарині - 5 г, қаймақ - 10 г, шөптер. Картоп сорпасын жоғарыда сипатталғандай ет сорпасында жаңа саңырауқұлақтармен пісіріңіз. Миды бөлек пісіріңіз. Сорпа үшін сорпаны қолданыңыз. Мидың бөліктерімен, қаймақпен және шөптермен бірге қызмет етіңіз.