Шошқа еті қосылған көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқаның басы - 100 г, сүйектері - 100 г, сәбіз - 20 г, репа - 20 г, пияз - 30 г, жаңа қырыққабат - 80 г, картоп - 70 г, шөптер - 2 г.Кесілген шошқа басын пісіріңіз. Сәбізді, шалқанды және пиязды тілімдерге кесіңіз, маймен аздап құтқарыңыз. Ақ қырыққабатты ұсақтап турап, шошқа етінің басын пісіруден алынған ыстық сорпаға салыңыз. Қайнағаннан кейін тамырларды, ал 5-10 минуттан кейін тілімдерге кесілген картопты қосып, дайын болғанға дейін баяу отта пісіріңіз.