Ет қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет - 60 г, сүйек - 150 г, картоп - 225 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен, балдыркөк - 10 г, пияз мен пияз - әрқайсысы 10 г, томат пюресі - 5 г, май - 10 г, шөптер - 2 г. Тамырларды тілімдерге немесе текшелерге кесіңіз, пиязды ұсақтап тураңыз. маймен бірге құтқарыңыз. Картопты тілімдерге, текшелерге немесе текшелерге кесіңіз. Тамырларды қайнаған сорпаға салыңыз, сорпаны қайнатыңыз, содан кейін картоп, дәмдеуіштер қосып, 15-20 минут қайнатыңыз.