Асқабақ қосылған құрама көкөністерден жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбіз - 20 г, репа, рутабага - 20 г, ақжелкен, балдыркөк - 10 г, пияз - 10 г, пияз - 15 г, ақ қырыққабат немесе савой қырыққабаты - 40 г, картоп - 40 г, асқабақ - 50 г, жаңа піскен қызанақ - 30 г, май - 10 г, шөптер - 5 г. Көкөністерді жолақтарға, картоп пен асқабақты текшелерге, қызанақты тілімдерге, сәбізді, шалқанды, балдыркөк пен пиязды маймен аздап құтқарыңыз. Алдымен қырыққабатты, қайнатылған тамырларды ыстық сорпаға немесе қайнатпаға, картопты 10-15 минут пісіргеннен кейін, ал асқабақ пен қызанақты аяқталуға 5-6 минут қалғанда салыңыз. Пісірілген еттің бір бөлігін ет сорпасына, қаймақты вегетариандық сорпаға салыңыз немесе оны бөлек қайыққа салыңыз.