Мәскеу борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ветчина сүйектері - 25 г, ет - 32, ветчина - 20 г, ірімшік - 20 г, қызылша - 80 г, жаңа қырыққабат - 80 г немесе ашытылған - 75 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, ас маргарині - 10 г, қант - 5 г, сірке суы 3% - 8 г, қаймақ - 10 г, лавр жапырағы, бұрыш , жасылдар. Ет сорпасында ветчина сүйектерін немесе ысталған шошқа етін пісіріңіз. Көкөністерді жолақтарға кесіңіз. Қызылшаны дайындаңыз және борщты жоғарыда сипатталғандай пісіріңіз, сонымен бірге қызылша инфузиясын дайындаңыз. Борщқа жылытылған пісірілген сиыр еті, ветчина және шұжықтың бір бөлігімен, барға, қаймаққа және шөптерге кесілген түрде қызмет етіңіз. Бөлек, сүзбе немесе жарма қосылған ірімшіктерге қызмет етуге болады.