Ветчина қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ветчина - 50 г, ветчина сүйектері - 100 г, қырыққабат - 150 г, сәбіз - 20 г, репа - 15 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 20 г, қызанақ - 50 г немесе томат пюресі - 10 г, еріген сары май - 10 г, қаймақ - 10 г, лавр жапырағы, қара бұрыш, шөптер, тұз. Сорпаны ветчинадан сүйектермен қайнатыңыз және сүйектен бөлінген ветчинаны сол жерде қайнатыңыз. Сорпада әдеттегідей қырыққабат сорпасын дайындаңыз. Ветчинаны сазды ыдысқа салыңыз, қырыққабат сорпасын құйыңыз, қайнатыңыз және шөптер мен қаймақпен бірге қызмет етіңіз.