Құрама қырыққабат сорпасы (Петровскийлер)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытылған қырыққабат - 120 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 25 г, томат пюресі - 25 г, еріген сары май - 10 г, ұн - 5 г, сиыр еті - 50 г, ветчина - 50 г, қатты ысталған шұжық - 50 г, шөптер, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз. Кәдімгі қырыққабат сорпасын ашытылған қырыққабаттан пісіріп, саз балшыққа құйып, кішкене текшелерге кесілген пісірілген етті, қатты ысталған шұжықты, ветчина майымен езілген сарымсақты, дәмдеуіштерді салып, қайнатыңыз.