Ысталған төс еті бар поляк стиліндегі қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Төс еті - 70 г, ашытылған қырыққабат - 150 г, ұн - 5 г, пияз - 25 г, шошқа майы - 10 г, қырыққабат тұздығы - 125 г, сорпа - 375 г, тұз, бұрыш. Сорпаны ысталған төс еті мен көкөністерден пісіріңіз. Қырыққабатты ұсақтап тураңыз, қайнаған суға құйыңыз, дайын болғанға дейін қақпақтың астында пісіріңіз және сүзілген сорпаны құйыңыз. Осыдан кейін, пияз қосылған шошқа майына пісірілген ұннан жасалған тұздықты салыңыз, қайнатыңыз, тұз қосыңыз, бұрыш қосыңыз және тұздалған қырыққабат тұздығын құйыңыз. Қызмет көрсету кезінде қырыққабат сорпасы бар табаққа текшелерге кесілген төс етін салыңыз. Пісірілген картопты бөлек ұсыныңыз.