Молдова стиліндегі бұршақ қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ысталған төс еті немесе иық пышағы - 100 г, үрме бұршақ - 60 г, пияз - 15 г, сәбіз - 10 г, ақжелкен тамыры - 10 г, еріген шошқа майы - 10 г, нан квасы - 100 г, ақжелкен - 5 г, химбра - 1 г, ұнтақталған қара бұрыш, лавр жапырағы, тұз. Ысталған төс етін немесе шпательді дайын болғанға дейін пісіріңіз, содан кейін алып тастаңыз және 20-25 г кесектерге кесіңіз. Алдын ала суланған бұршақты қайнаған сорпаға салыңыз да, жұмсақ болғанша пісіріңіз. Содан кейін сорпаға нан квасын құйыңыз, қайнатыңыз, туралған тамырлар мен пиязды, тұзды, ұнтақталған қара бұрышты, лавр жапырағын салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде қайнатылған ысталған ет пен шөптерді табаққа салыңыз.