Кишинев борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қой еті - 100 г, картоп - 80 г, қырыққабат - 80 г, свек - ла - 60 г, сәбіз - 15 г, ақжелкен тамыры - 10 г, балдыркөк тамыры - 10 г, пияз - 15 г, нан квасы - 100 г, қаймақ - 15 г, капсикум қызыл бұрышы - 3 г, сарымсақ - 2 г, қант - 5 г, ақжелкен - 3 г, лавр жапырағы, тұз. Қой етінің сорпасына бұқтырылған, жолақтарға кесілген сәбізді, ақжелкенді, балдыркөкті, пиязды салып, қайнатыңыз. Содан кейін тілімдерге кесілген картопты, туралған қырыққабатты қосып, қайнатыңыз, сірке суымен жуылған қызылшаны салыңыз, нан квасын құйыңыз, тұз, қызыл бұрыш, лавр жапырағы, сарымсақ, туралған ақжелкенді қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. . Қызмет көрсету кезінде қаймақты табаққа салыңыз, қойдың бауырына толтырылған пирогтарға бөлек қызмет етіңіз.