Борш ку фасоле
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Төс еті 100 немесе шпатель 125, бұршақ (Немесе бұршақ) 60, пияз 15, сәбіз 10, ақжелкен 10, еріген шошқа майы 10, нан квасы 100, ақжелкен 5, химбра, тұз.
Сипаттамасы Ысталған төс еті немесе шпатель жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін алынып, бөліктерге кесіледі. Сорпада бұрын суланған бұршақтар жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін қуырылған тамырлар мен пияз, тұз, бұрыш, лавр қосылады. Дайын болғанға дейін 15-20 минут бұрын нан квасы құйылады. Қызмет көрсету кезінде қайнатылған ысталған ет пен шөптер табаққа салынады.