Борш ку фасоле
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Төс еті 100 немесе шпатель 125
бұршақ (Немесе бұршақ) 60
пияз 15
сәбіз 10
ақжелкен 10
еріген шошқа майы 10
нан квасы 100
ақжелкен 5
химбра
тұз.
бұршақ (Немесе бұршақ) 60
пияз 15
сәбіз 10
ақжелкен 10
еріген шошқа майы 10
нан квасы 100
ақжелкен 5
химбра
тұз.
Сипаттамасы Ысталған төс еті немесе шпатель жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін алынып, бөліктерге кесіледі. Сорпада бұрын суланған бұршақтар жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін қуырылған тамырлар мен пияз, тұз, бұрыш, лавр қосылады. Дайын болғанға дейін 15-20 минут бұрын нан квасы құйылады. Қызмет көрсету кезінде қайнатылған ысталған ет пен шөптер табаққа салынады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Борш ку фасоле пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Төс еті 100 немесе шпатель 125, бұршақ (Немесе бұршақ) 60, пияз 15, сәбіз 10, ақжелкен 10, еріген шошқа майы 10, нан квасы 100, ақжелкен 5, химбра, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz