Пучеро аргентино (Қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сиыр еті 50
қой еті 25
тауық еті 100
сарымсақ шұжығы 25
ысталған шошқа майы 25
бұршақ немесе бұршақ 50
ақ қырыққабат 60
пияз 30
сәбіз 30
балдыркөк 20
тәтті бұрыш 20
картоп 100
жүгері 50
қызанақ 50
бұрыш 0
2
сарымсақ 3
тұз.
қой еті 25
тауық еті 100
сарымсақ шұжығы 25
ысталған шошқа майы 25
бұршақ немесе бұршақ 50
ақ қырыққабат 60
пияз 30
сәбіз 30
балдыркөк 20
тәтті бұрыш 20
картоп 100
жүгері 50
қызанақ 50
бұрыш 0
2
сарымсақ 3
тұз.
Сипаттамасы Бұршақ немесе бұршақ, бұрын суланған, шұжықпен және ысталған шошқа майымен бірге қайнатылады. Қой мен сиыр еті басқа кастрюльге қайнатылады, ал пісіру басталғаннан жарты сағат өткен соң тауық еті де сол жерге қойылады. Дайын болғанға дейін жарты сағат бұрын ет тұздалады, туралған көкөністер енгізіледі, содан кейін қызанақ пісіріледі. Кесектерге кесілген ет пен шұжық, тауық етінің бөліктері көкөністердің шекарасында қыздырылған табаққа жайылады. Сорпа жаңа піскен ораммен бөлек беріледі. Етпен бірге ащы томат тұздығын беруге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пучеро аргентино (Қуырылған ет) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 50, қой еті 25, тауық еті 100, сарымсақ шұжығы 25, ысталған шошқа майы 25, бұршақ немесе бұршақ 50, ақ қырыққабат 60, пияз 30, сәбіз 30, балдыркөк 20, тәтті бұрыш 20, картоп 100, жүгері 50, қызанақ 50, бұрыш 0,2, сарымсақ 3, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



