Пучеро аргентино (Қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 50, қой еті 25, тауық еті 100, сарымсақ шұжығы 25, ысталған шошқа майы 25, бұршақ немесе бұршақ 50, ақ қырыққабат 60, пияз 30, сәбіз 30, балдыркөк 20, тәтті бұрыш 20, картоп 100, жүгері 50, қызанақ 50, бұрыш 0,2, сарымсақ 3, тұз.
Сипаттамасы Бұршақ немесе бұршақ, бұрын суланған, шұжықпен және ысталған шошқа майымен бірге қайнатылады. Қой мен сиыр еті басқа кастрюльге қайнатылады, ал пісіру басталғаннан жарты сағат өткен соң тауық еті де сол жерге қойылады. Дайын болғанға дейін жарты сағат бұрын ет тұздалады, туралған көкөністер енгізіледі, содан кейін қызанақ пісіріледі. Кесектерге кесілген ет пен шұжық, тауық етінің бөліктері көкөністердің шекарасында қыздырылған табаққа жайылады. Сорпа жаңа піскен ораммен бөлек беріледі. Етпен бірге ащы томат тұздығын беруге болады.