Ашшы сорпа (Суп)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сиыр еті 170
сиыр майы немесе құйрық майы 25
шалғам 25
пияз 50
шарап сірке суы 15
сорпаға арналған сүйектер 100
тамыры 20
қызанақ 40
сарымсақ 2
жұмыртқа 1 дана.
бұрыш
шөптер
тұз.
сиыр майы немесе құйрық майы 25
шалғам 25
пияз 50
шарап сірке суы 15
сорпаға арналған сүйектер 100
тамыры 20
қызанақ 40
сарымсақ 2
жұмыртқа 1 дана.
бұрыш
шөптер
тұз.
Сипаттамасы Сиыр еті 10-15 г кесектерге кесіледі, тұздалады, бұрышқа себіледі және сиыр етіне және құйрық майына қызарғанша қуырылады, содан кейін майдалап туралған пияз мен редис қосылады, қуыруды жалғастырады, сірке суы мен аздап су құйылады, майдалап туралған сарымсақ енгізіледі. және жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Сүйек сорпасын тамырымен бөлек қайнатады. Сүзілген сорпаға пияз және шалғам қосылған бұқтырылған ет, тілімдерге кесілген жаңа піскен қызанақ, текшелерге кесілген жұмыртқа омлеті салынып, 10 минут қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде туралған шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ашшы сорпа (Суп) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 170, сиыр майы немесе құйрық майы 25, шалғам 25, пияз 50, шарап сірке суы 15, сорпаға арналған сүйектер 100, тамыры 20, қызанақ 40, сарымсақ 2, жұмыртқа 1 дана., бұрыш, шөптер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz