Карапулька (Табада ходжеподж сияқты тағам)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Шошқа етінің қабырғасы 150, өсімдік майы 40, пияз 25, ветчина 25, дәрігерлік шұжық 25, күріш 50, сары май 20, тәтті бұрыш 25, ірімшік 10.
Сипаттамасы Шошқа етінің қабырғаларынан май кесіліп, өсімдік майына қуырылады, онда алдын ала бұқтырылған пияз, ветчина және докторлық шұжық салынады. Камаро сияқты қайнатылған күріш аздап салқындатылып, шикі жұмыртқамен араластырылады. Содан кейін майдалап туралған тік жұмыртқаны ет пен күрішпен араластырады, туралған тәтті капсикумды қосып, үгітілген ірімшікке себеді де, пешке 10 минутқа қояды.