Милан стиліндегі рисотто (Палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Күріш 125
пияз 30
сары май 25
үгітілген ірімшік 75
саңырауқұлақтар 25
сорпа 125
қызанақ 125
бұрыш
тұз.
пияз 30
сары май 25
үгітілген ірімшік 75
саңырауқұлақтар 25
сорпа 125
қызанақ 125
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды аздап өткізеді. Күріш жуылады, кептіріледі және пиязға қосылады. Күріш мөлдір болғанша араластыра отырып, жылытыңыз. Сорпа құйылады, тұз бен бұрыш қосылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. Рецепт бойынша талап етілетін үгітілген ірімшіктің жартысы күрішпен араластырылады. Бұқтырылған саңырауқұлақтар мен туралған қызанақтарды майланған және үгітілген ірімшікке себілген пішінге салады, үстіне ыстық күрішті мықтап салады, сосын пішінді қыздырылған табаққа аударады. Қалған ірімшікке себілген үстелге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Милан стиліндегі рисотто (Палау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Күріш 125, пияз 30, сары май 25, үгітілген ірімшік 75, саңырауқұлақтар 25, сорпа 125, қызанақ 125, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz