Қаймақ тұздығында пісірілген бекіре, бекіре, бекіре, белуга
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бекіре, бекіре, белуга 165, бидай ұны 5, еріген сары май 15, жаңа ақ саңырауқұлақтар 30 немесе шампиньондар 35, жұмыртқа 1/2 дана., пияз 25, балық шеміршегі 40, қаймақ тұздығы 125, үгітілген ірімшік 5, май 10, тұз.
Сипаттамасы Балықтың порцияланған бөліктері күйдіріледі, жуылады, тұздалады, ұнға пісіріледі және қуырылады. Содан кейін қаймақ тұздығы табаға құйылады, қуырылған балық қойылады, оған қуырылған пияз, саңырауқұлақтар, қайнатылған жұмыртқа тілімдері мен тілімдерге кесілген қайнатылған шеміршек қойылады. Барлығы қаймақ тұздығымен құйылады, үгітілген ірімшікке себіледі, маймен себіледі және пісіріледі. Қызмет көрсету кезінде сары маймен суарылады және шөптерге себіледі.