Австриялық стильдегі баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Баклажандар 200-220, қайнатылған қой еті 60, қайнатылған күріш 15, пияз 30, жұмыртқа 1/5 дана., ірімшік 10, өсімдік майы 5, тұз.
Сипаттамасы Баклажандар ұзындығы бойынша екіге бөлінеді, ал еті крест бойынша крестпен кесіледі. Баклажандар кесілген жағын төмен қаратып орналастырылады және өсімдік майына қуырылады. Содан кейін целлюлозаны қасықпен қырып алады, турайды, бұқтырылған пиязбен, қайнатылған күрішпен және қайнатылған қой етімен араластырады. Массаға тұз, бұрыш, шикі жұмыртқа құйылады және бәрі мұқият араластырылады. Баклажанның жартысы осы қоспамен толтырылады, үгітілген ірімшікке себіледі, өсімдік майымен себіледі және пеште пісіріледі.