Пісірілген баялды
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг баклажан, 2 түйір сарымсақ, аздап зәйтүн немесе күнбағыс майы, 2 ас қасық. л қаймақ немесе 50 г тини (соя соусы), тұз. Гарнирге арналған қызанақ пен ақжелкен.
Сипаттамасы Біз баклажандарды алып, қабығындағы пешке қоямыз, пісірер алдында барлық жақтарын төңкереміз. Баклажандар салқындаған кезде қабығын алып тастаңыз, целлюлозаны пышақпен ұсақтап тураңыз. Сарымсақты сарымсақпен ұсақтап тураңыз, оған зәйтүн немесе өсімдік майы, тұз, қаймақ немесе тини қосыңыз, бәрін араластырыңыз. Үстіне майдалап туралған қызанақ пен ақжелкенді себіңіз.