Толтырылған картоп. 3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер 1 порция үшін: картоп - 2 дана. кішкентай қызанақ - 2 дана. пияз - 1 дана. май немесе маргарин. майонез қосылған. шұжық немесе шұжық. жасылдар.
Сипаттамасы Картопты қайнатыңыз, қабығын аршыңыз, ұзындығы бойынша екіге бөліңіз және өзегін алыңыз. Жартысын бір жаққа қойып, өзегін ұсақтап тураңыз. Майонезді ыстық табаға салыңыз да, оған әр шөптен (ақжелкен, балдыркөк, аскөк, кинза, жасыл пияз) аздап салып, аздап бұқтырып, тұздап, бір жаққа қойыңыз. Барлық қалған шөптерді, шұжықты немесе шұжықты, қызанақты, пиязды ұсақтап тураңыз. Әрі қарай, маргарин емес немесе сары майға ретімен қуырыңыз: пияз, шұжық немесе шұжық, картоптың өзегі, қызанақ және шөптер. 1 минут сөндіріңіз және оттан алыңыз. Картоптың жартысын табаққа салыңыз, содан кейін оларға кішкене үйіндімен (етпен) толтыруды салыңыз. Және үстіне шөптермен майонез құйыңыз. 1 порцияға арналған.