Қытайлық картоп пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер пісірілген картоп - 250 гр. су - 1 стакан ұн - 1 стакан жасыл пияз. шпик немесе ветчина.
Сипаттамасы Қайнатылған картопты ет тартқыштан өткізіп, су мен ұн қосыңыз. Тұз қосып, қамыр илеңіз. Онда жасыл пиязды ұсақтап тураңыз. Ұнда 9 -10 шелпек пішінін жасаңыз. Содан кейін кішкене ысталған бекон мен ветчина (немесе бір нәрсе) алыңыз, текшелерге кесіңіз. Кішкене текшелерді торттардың бір жағына "басыңыз". Майға "Басылған" жағымен қуыруға қойыңыз. Осы уақытта беконды басқа жаққа басыңыз. Салат жапырақтарымен, соя соусымен және СЫРАМЕН бірге қызмет етіңіз!!!