Жаңғақ қосылған бисквитті торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн 1 стакан Жұмыртқа 3 дана. Қант 1 стакан қоюландырылған сүт 1 банка жаңғақ 1 стакан дәмдеуіштер дәміне қарай
Сипаттамасы Қамыр - кәдімгі губка торты: 3 жұмыртқа мен бір стақан қантты ақ көбік пайда болғанша шайқаңыз, бір стақан ұн қосып, жақсылап араластырыңыз. Дәміне қарай дәмдеуіштер (ваниль, кардамон, қабық және т.б., ұнтақталған қара бұрыш болуы мүмкін - дозаны дұрыс ұстасаңыз, бұл өте жақсы болып шығады). Кез келген пішінде пісіріңіз. Бұл калька қағазында мүмкін, бірақ ең бастысы - кез келген печенье сияқты шамадан тыс әсер етпеу. Крем: бір банка қоюландырылған сүтті бір-екі сағат қайнатыңыз. Кез келген жаңғақтардан бір стақан алыңыз (аздап қуырылған және қабығы аршылған жержаңғақпен өте жақсы шығады!) және түсіндіру. Қоюландырылған сүтпен араластырыңыз. Дәмдеуіштер (қайтадан дәміне қарай,) кішкене даршын немесе сол ваниль жаман емес. Екі операцияны да (кілегей мен пирожныйлар жасау) бір уақытта аяқтаған жөн екенін ескеріңіз. Кілегей пісірілген губка тортының парағына құйылады, содан кейін парақ төрт бөлікке кесіледі және бөліктер бір-бірінің үстіне қойылады. Сіз оны алдымен кесіп тастай аласыз, содан кейін бүктеп, жіберіп аласыз. Оны орамға айналдыруға болады, бірақ бисквит қатып қалғанға дейін үлгеру өте қиын. Крем тез суытып, қалыңдайды, сондықтан оны тез арада жасау керек. Егер жиектеріндегі губка торты дерлік (өте қатты емес) күйіп кетсе, осы "Крекерді" кесіп, жинап алыңыз, ұсақтаңыз, үстіне себіңіз. Глазурьмен жабуға болады, барлық жағынан бірдей креммен жағуға болады.