Жеміс торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қамыр: жұмыртқа 3 дана. қант 1 стакан картоп крахмалы 6 ас қасық. л ұн 8 ас қасық. л майонез 250 г. сода 1 шай қасық.
Сипаттамасы Жұмыртқаны миксермен бір стақан қантпен шайқаңыз. Крахмал, ұн, сірке суы қосылған сода мен майонез қосыңыз. Мұқият араластырыңыз. 2 торт қабатын пісіріңіз. Крем: бір банка қоюландырылған сүтті ашып, бір-екі ас қасықтан жұтып қойыңыз. Қалған қоюландырылған сүтті бұрын жұмсартылған сары маймен шайқаңыз. Кез-келген жемісті (жақсырақ, әрине, шырынды - апельсин, алмұрт, киви, банан, консервілер де жарайды) жалпақ тілімдерге бөліңіз. Торттарды кілегеймен жағыңыз, жемістерді салыңыз, содан кейін қайтадан кілегей, келесі торт, кілегей және тағы да жемістерді салыңыз. Торттың үстіне кокос үлпектерін немесе үгітілген шоколадты себуге болады. Дайын тортты тоңазытқышқа кем дегенде 2 сағатқа, жақсырақ түнге қойыңыз. Крем: қоюландырылған сүт 1 банка сары май 200 г. жемістер