"Фантастикалық" торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқаның сарысын қантпен ұнтақтаңыз (норманың 3/4 бөлігі) ақ. Белки қанттың қалған бөлігімен шайқаңыз. Ұнтақталған сарысына белков үштен бірін қосыңыз, ұн қосыңыз, илеңіз, қалған белки қосыңыз, тегіс болғанша ақырын араластырыңыз. Губка тортын пісіріңіз. Салқын. Ұзындығы бойынша екі бірдей тортқа кесіңіз. Барлық целлюлозаны алып тастаңыз (кішкене бөліктерде), тек бүйірлері мен түбі қалатындай етіп. Сары майды кілегеймен шайқаңыз. Дайындалған торттарды жібітіңіз. Сіңдіру үшін сиропты, арақты, лимон шырынын және суды араластырыңыз (өз қалауыңыз бойынша). Кремнің 1/5 бөлігін бір жаққа қойыңыз. Кремнің қалған бөлігін торттардан алынған целлюлозамен біртекті массаға араластырыңыз, жемістерді қосыңыз. Торттарды осы массаға толтырыңыз, жартысын біріктіріңіз. Енді тортты кілегеймен жағып, жемістермен және қалған кілегеймен безендіру ғана қалды. Жақсылап суытыңыз. Бисквит: жұмыртқа - 5 дана. қант - 200 гр. ұн - 1 стакан Крем: май - 400 гр. қоюландырылған сүт - 1 банка. Сіңдіру үшін: сироп, арақ, лимон шырыны, су, жемістер