Шоколад қосылған тәтті кремді торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шамамен 12 дана үшін: қалыпқа арналған май 4 жұмыртқа (Өлшемі М) 175 гр және 25 гр қант 1 пакет ванильді қант 200 гр ұн, 2 шай қасық. қамырға арналған қопсытқыш 2 банка (Әрқайсысы 314 мл) мандарин немесе апельсин консервілері 12 "Поцелуй" кәмпиттері (шоколадпен қапталған вафли негізіндегі суфле мұнаралары) 500 гр кілегей 3 пакет кремді нығайтқыш 1 стакан (150 гр) қалың қаймақ 1-2 шай қасық лимон шырыны 250 гр сүзбе (майдың 40%) мүмкін лимон бальзамы Дайындау: 1. Пешті алдын ала қыздырыңыз (Электр плитасы: 200 шС /газ плитасы: 3 -қадам). Бөлінген пішінді (26 см) майлаңыз (Тек түбін). жұмыртқаны белки мен сарысына бөліңіз, белки ыдысқа құйыңыз. 2. Ақуыздар мен 4 ас қасықты қатты көбікке шайқаңыз.л су, біртіндеп 175 гр қант пен ванильді қантты құйыңыз. Сарысын шайқаңыз. Ұн мен қопсытқышты қосып, ақырын араластырыңыз. Массаны қалыптың түбіне салыңыз, тегістеңіз және шамамен 30 минут пісіріңіз. Олардың пештерін алыңыз, бисквитті қалыптың қабырғаларынан бөліп, суытыңыз. 3. Мандариндердің ағып кетуіне жол беріңіз. Кәмпиттерден вафли негізін пышақпен бөліп, безендіру үшін бір жаққа қойыңыз. 4. Кремді, 2 1/2 кремді нығайтқыш пакетін және 25 гр қантты қатты шайқаңыз. Шоколадтағы суфлені қаймақпен, лимон шырынын және сүзбемен араластырыңыз. Кремді бөліктерге бөліп араластырыңыз. Бисквит тортын екіге бөліңіз. Төменгі жартысын кремді нығайтқыштың қалған бөлігімен себіңіз. Декорация үшін шамамен 18 мандарин тілімдерін қалдырыңыз, қалғанын тортқа таратыңыз. 5. Кілегейдің 1/3 бөлігімен май жағыңыз. Торттың жоғарғы жартысын жабыңыз. Тортты кремнің қалған бөлігімен жабыңыз және шамамен бір сағат бойы суыққа қойыңыз. Вафлиді 4 тілімге кесіңіз. Тортты вафли кесектерімен, мандариннің қалдықтарымен және мүмкін лимон бальзамымен безендіріңіз.