"Кремль" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Торттар: 200 гр. қаймақ, 200 гр. маргаринді үккіштен өткізіңіз, 2 ас қасық. ұн, 6 бөлікке және суықта 2 сағатқа бөліңіз. Крем: 1. ақуыз: ақуыздарды қантсыз 5 жұмыртқаны шайқаңыз, қосасыз ба? ас қасық. қант және қайтадан шайқаңыз. 2. сарысы: 5 жұмыртқаның сарысын ұнтақтаймыз ба? ас қасық. қант, содан кейін 100 гр қосыңыз. жұмсақ май және жақсылап сүртіңіз. 3. лимон шырыны: 1 лимонды қабығы бар ұсақ үккішке сүртіңіз, қосу керек пе? ас қасық. қант. Торттар мөлдір дерлік илектеледі, қызыл түске дейін пісіріледі. Кремді жағыңыз: 1- сарысы, 2- ақуыз, 3- сарысы, 4-ақуыз, 5- сарысы, 6- лимон, 7- ақуыз (жоғарғы).