Қанатты торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 ас қасық. ұн, 2 ас қасық. сүт, 1 пакет маргарин, 300 гр. май, 6 жұмыртқа, какао, жарма, сода, сірке суы, 1 пакет (250 гр.) қаймақ, 1 лимон, 1 кг қант. Алдымен 2 торт қабатын дайындаңыз: маргариннің 1/2 пакетін ұнтақтаңыз, 1 стакан қант құйыңыз, 3 жұмыртқаны шайқаңыз (бір-бірден), әрқайсысынан кейін 1/2 шай қасықтан шайқаңыз. сөндірілген сода. 1 кесе ұн қосыңыз. Барлығын шайқаңыз. Қағаз табандары бар ыдыста 180оС температурада пісіріңіз. Крем: 300 гр. сары май, 1,2 кесе қант, 2 стакан сүттен және 3 ас қасықтан жарма ботқасын алдын ала пісіріңіз. жарма қасықтары. Салқын. Лимонды орташа үккіште үккіштен өткізіңіз (терімен бірге). Помада: 8 ас қасық. қаймақ қасықтары 8 шай қасық түйіршіктелген қант. Отқа қойыңыз және қайнатыңыз. 1 ас қасық қою қалай қалыңдайды. қасық май (сөзсіз). Қалыңдатылғанға дейін көбірек пісіріңіз, алыңыз. Келесі күні дайын болады.