"Прага" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр үшін: 2 жұмыртқа, 1 стакан қант, 1/2 банка қоюландырылған сүт, 1,5 кесе ұн, 1 шай қасық ас содасы, сірке суымен сөндірілген.
Сипаттамасы Крем үшін: 200 г. Сары май, 1/2 банка қоюландырылған сүт. Жұмыртқаны қантпен, қоюландырылған сүтпен араластырыңыз. Содан кейін ұн, сода қосып, жақсылап араластырыңыз. Мұның бәрін ұн себілген голландиялық пешке құйып, дайын болғанға дейін пеште орташа температурада пісіріңіз. Шамамен 30-40 минут пісіріңіз. Торт үстіңгі жағында алтын қоңыр қабық пайда болған кезде дайын болады. Кремді дайындау: Майды қоюландырылған сүтпен жақсылап араластырыңыз немесе миксермен шайқаңыз. Торт салқындаған кезде оны екіге бөліп, үстіне крем жағыңыз. Сонымен қатар, сіз әлі де тортқа жаңғақ себуге болады.