Жылдам қолға арналған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: әрқайсысы 500 г болатын 2 пакеттік жартылай фабрикаттар торты (жақсырақ Рilsberу, бірақ кез-келген отандық түрін қолдануға болады), 2 шоколад бар, 2 банка қоюландырылған сүт, 1 пакет ірімшік массасы, сүт және май (пакеттегі рецепт бойынша торт үшін). Қамырды құрғақ торттың қаптамасындағы рецепт бойынша дайындаңыз. 4 тортты пісіріп, оларды суыққа қойыңыз. 1 банка қоюландырылған сүтті кастрюльге сумен қайнатыңыз (3-4 сағат). 1/2 банка қоюландырылған сүтті және "Арнайы" масса пакетін араластырғышпен біртектес болғанша араластырыңыз. Торттарды келесідей майлаңыз - бірінші және екінші сүзбе кремі, екінші және үшінші арасында - қайнатылған қоюландырылған сүт, үшінші және төртінші арасында - сүзбе кремі. 2 шоколадты су моншасында ерітіп, алынған массаны торттың бүкіл бетіне жағыңыз. Суыққа қойыңыз.