"Құмырсқа илеуі" торты 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: жұмыртқаны қантпен ұрып, сүт қосып, сода сірке суына сөндіріп, барлығын маргаринмен араластырыңыз (өте жұмсақ немесе еріген). Содан кейін ұнды мүмкіндігінше қалыпты мөлшерде қосыңыз - ең бастысы, ол қолдар мен ыдыстарға жабыспауы керек. Қамырды тоңазытқышқа 30 минутқа қойыңыз. Крем: бір банка қоюландырылған сүтті бір сағат бойы пісіріңіз (әрине, қайнатпауға да болады, бірақ дәмі жақсырақ). Салқындағаннан кейін жұмсақ маймен араластырыңыз. Бірге шайқаңыз. Қамырды бірнеше бөлікке бөліп, ірі үккіште тікелей пісіру парағына сүртіңіз. Қызарғанша t=200 градуста пісіріңіз. Аударуға болады. Торттардың дайын бөліктерін жаңғақтармен араластырыңыз. Содан кейін мұның бәрін креммен араластырып, слайд түрінде табаққа салыңыз, қасықпен басыңыз. Үстіне сұлулық үшін үгітілген шоколад себуге болады. жұмыртқа - 1 дана. қант - 1/2 кесе сүт - 4 ас қасық. сода - 1 шай қасық. маргарин - 200 г. ұн - 3-4 кесе қоюландырылған сүт - 1 банка май - 300 г. жаңғақтар (жержаңғақ / жаңғақ) - 1 кесе