"Қабатты" торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өнімдер: 250 г. маргарин, 2 кесе ұн, 1 жұмыртқа, 3 кесе су.
Сипаттамасы Жұмыртқа сумен бірге жарты кесе болуы керек. Стаканның ішіндегісін ұнға құйып, маргаринді жұқа жоңқаларға ұсақтаңыз. Қамырды жақсылап илеңіз, бөліктерге бөліңіз. Парақты ұнмен аздап сүртіңіз. Қамырды параққа салып, оны шайқауышпен немесе қолмен тегістейміз. Бозғылт қызарғанша пісіріңіз. Крем: 1 таяқша сары май, 1 банка қоюландырылған сүт. Қоюландырылған сүтті ашпай суда бір жарым-екі сағат қайнатыңыз. Қоюландырылған сүт салқындағаннан кейін оны сары маймен араластырыңыз.