Поллок қосылған пирог
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Marina MolcНanova 2:5020/96. 1
Сипаттамасы Поллок пирогы Майсыз балықтан алынады. Ол қайнатылады, кішкене бөліктерге бөлінеді. Сондай-ақ, көптеген қуырылған (бірақ қатты пісірілмеген) пияз, майдалап туралған тік жұмыртқалар лақтырылады, сіз күріш аласыз. Қысқа қамыр сияқты қамыр (маргарин + жұмыртқа + сүт немесе қаймақ + тұз-сода-қант + ұн), бірақ өте құрғақ - яғни. илектеу кезінде жұқа, қабыршақталған торттар алынады. Осындай екі торттың арасына қалың, қалың қабат саласың (шоколад емес, жоқ! толтырмалар), шеттерін ақырын қысыңыз (мен ұқыпсыз болып шығамын), үстіңгі тортты қалған қамырдың жолақтарымен безендіріп, қызарғанша пешке салыңыз. Дәмі біршама дөрекі болып шығады. Бірақ содан кейін бұл пирогтың қызығы - қамыр құрғақ және қытырлақ, ал салмасы өте жұмсақ. Ең бастысы - тез жасалады. Нағыз қатпарлы қамырмен жақсырақ болар еді, бірақ бұл қаншама қиындықтар.