Ұнды немесе крахмалды пайдаланатын кремдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. Қоюландырылған сүтті сұйылтыңыз (шамамен бір литрге дейін), қайнатыңыз, сұйылтылған 5 ас қасық құйыңыз. ас қасық ұн. Қайнағанша араластырыңыз. Сары майды (негізінен кез келген мөлшерде - 50 -ден 200 гр. дейін) қантпен ұнтақтаңыз (қайтадан дәміне қарай 0,5 -тен 2 ас қасыққа дейін) (кейде 5 ас қасық какао қосылады, бірақ мен салмаймын). Енді ұн майының массасын араластырыңыз. Торттың үстіне жайыңыз.
Сипаттамасы 2. жұмыртқаны ақ көбікке қант пен крахмалмен шайқаңыз. Егер қант болмаса, онда _потпен тосап қосасыз. 1-2 стакан сүт немесе су құйыңыз, немесе қоюландырылған сүтті сумен сұйылтыңыз. Қоюланғанша пісіріңіз, үнемі араластырыңыз. Егер сіз май қоспасаңыз, онда қалыңырақ пісіріңіз, яғни. ұзағырақ. Салқындаған кезде қалаған тәттілікке дейін тосап немесе джем қос. Ең соңғы кезекте жұмсақ сары май енгізіледі, бірақ онсыз да жасауға болады. Жұмыртқа болмаған жағдайда бір крахмал немесе ұн қайнатасыз. Егер сіз алманы осы сиропқа ысқылап, даршын қоссаңыз, бұл өте керемет болып шығады. Өте дәмді!