Сіңдіруге арналған крем
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. қаптамадағы нұсқауларға сәйкес 10 г желатинді сумен құйыңыз. Сарысын су ваннасында 2-3 ас қасық қантпен ақ түске дейін шайқаңыз. Жарты стакан сүтті қайнатыңыз және сәл салқындатыңыз, содан кейін ақырын араластырып, сарысына құйыңыз және қоюланғанша шайқаңыз.
Сипаттамасы Сығылған желатинді қосып, жақсылап араластырыңыз. Сіз шайқалған ақуызды қосуға болады. Сарыуыз шәрбаты мен желатинге сүттің орнына, мысалы, жеміс-жидек йо-гурт, кілегей немесе жидектерді қосу арқылы кез келген кремді дайындауға болады. Бұл жағдайда қоспалар суық болуы керек. Егер сүт болмаса, қоюландырылған сүтті сұйылтуға болады, бірақ қант аз болады. Және барлық жұмыртқа кремдеріне ванилин қосқан жөн. 2. Кептеліс, коньяк немесе сол сияқтылар қосылған қант шәрбаты немесе жай ғана сұйылтылған джем сиропы немесе джем, оны сүзіп, қайнату керек.