"Саусақтарыңды жалайсың" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер ұн 2 кесе жұмыртқаның сарысы 3 дана. қант 1 стакан маргарин 200 г. пышақтың ұшында сөндірілмеген сода қаймақ 2 ас қасық. л. бал 100 г.
Сипаттамасы Қайнатылған жұмыртқаның сарысын қант пен жұмсартылған маргаринмен сүртіңіз. Сода мен ұн қосыңыз. Қамыр илеңіз. Алынған қамырдан жаңғақ көлеміндей шарларды жайыңыз. Жақсы қыздырылған пеште алтынға дейін 15 минут пісіріңіз. Қажет болса, қамырға қаймақ қосуға болады, бұл жағдайда печенье жұмсақ болады. Қамырға қанттың орнына бал қосуға болады.