Сәбіз және алма құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кішкене үккіште сәбізді үккіштен өткіземіз - 400 г, 3 ас қасық құйыңыз. айран қасықтары, сіз ашытылған пісірілген сүт немесе йогурт аласыз, 2 ас қасық қосыңыз. жарма қасықтары, дәміне қарай тұз және сірке суымен сөндірілген төрттен бір шай қасық сода қосыңыз. Мұның бәрін жақсылап араластырып, жарты сағатқа қоямыз. Үш 2 алманы ірі үккіштен өткізіп, қамырға қосамыз, 2 жұмыртқа саламыз. Қамырға алмамен бірге аздап қара өрік (100 г артық емес) қосуға болады, құймақтарды өсімдік майына қуырамыз. Ең жақсысы - қаймақпен бірге қызмет ету, бірақ джеммен бірге беруге болады.