Пирог қосылған тауықтың төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порцияға арналған: 750 г картоп 4 ас қасық. өсімдік майының қасықтары әрқайсысы 1 түйір қызыл және жасыл болгар бұрышы 4 қызанақ 4 тауықтың төс еті 2 ас қасық. ұн қасықтары 2 жұмыртқа 100 г нан үгіндісі ұнтақталған қара бұрыш тұзы розмариннің бірнеше жапырағы Пешті 200 градусқа дейін қыздырыңыз. Картопты аршып, ұсақ үккіштен өткізіп, тұз, бұрыш себіңіз. Отқа төзімді пішінді 1 ас қасықпен майлаңыз. қасық өсімдік майымен. Үстіне үгітілген картопты салып, шамамен 25 минут пісіріңіз. Бұрышты тазалаңыз, жуыңыз және жолақтарға кесіңіз. Қызанақты қайнаған суға аздап батырыңыз, олардан теріні алып тастаңыз және сабағын кесіңіз. Тауықтың төс етін дәмдеуіштермен себіңіз. Ұнға, сосын ұрылған жұмыртқа мен нан үгіндісіне ораңыз. 3 ас қасық қыздырыңыз. өсімдік майының қасықтары және оған филенің екі жағында 5 минут қуырыңыз. Қызанақ пен бұрыш қосыңыз. Розмаринге себіңіз және 10 минут қайнатыңыз. Картоп пирогын табаққа салыңыз. Ет пен көкөністермен бірге қызмет етіңіз.