Картоптан жасалған кастрюль 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 750 г картоп, тұз, 4 қатты пісірілген жұмыртқа, 2 түйір сарымсақ, туралған ет, бұрыш, 1/2 ас қасық тәтті паприка ұнтағы, 1 түйір қызыл және жасыл бұрыш, қалыпқа арналған май, 200 г. кілегей, 2 жұмыртқа, 40 г. май, 1 ас қасық. нан үгіндісі қасық, 20 г. үгітілген ірімшік. ъ Картопты тұзды суға күртешеде қайнатыңыз. Қабығын аршыңыз. Пешті 200 Вт дейін қыздырыңыз. ъ Пісірілген жұмыртқаны тазалаңыз. Сарымсақты ұсақтаңыз. Картоп пен жұмыртқаны тілімдерге кесіңіз. Туралған етті тұз, бұрыш, паприка ұнтағы және сарымсақпен дәмдеңіз. Бұрыш түйіршіктерін жолақтарға кесіңіз. Тартылған етпен араластырыңыз. ъ Майланған пішінде картопты, ет пен жұмыртқаны қабаттарға салыңыз. Картоп қабатымен аяқтаңыз. Шикі жұмыртқаны кілегеймен шайқаңыз және кастрөлдің үстіне құйыңыз. ъ Сары майдың кішкене бөліктерін үстіне жайыңыз. Нан үгіндісі мен ірімшік себіңіз. Пеште шамамен 40 минут пісіріңіз.