1. Пісірілген тауықтың еті, қабығы аршылған алма, апельсин,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өнімдер: 400 г қайнатылған тауық еті, 100 г қайнатылған картоп, 200 г маринадталған қияр, 150 г жасыл бұршақ, 3 тік жұмыртқа, 1 стакан майонез, тұз, бұрыш, қант, 1 ас қасық лимон шырыны, 1 шай қасық томат пюресі.
Сипаттамасы жаңа піскен қиярды жолақтарға кесіңіз, қаймақ қосылған майонезбен дәмдеңіз (тең пропорцияда), тұз себіңіз, слайдпен вазаға немесе салат ыдысына салыңыз. Жасыл бұтақтармен безендіріңіз, үгітілген ірімшік себуге және қызмет етуге болады. 2. Қайнатылған тауық етін сүйектен бөліп алыңыз. Аршылған қиярды, картопты, ет пен жұмыртқаны жолақтарға кесіңіз. Майонезге тұз, қант, бұрыш, лимон шырыны мен томат пюресін қосыңыз. Алдымен тұздыққа қияр, ет, бұршақ және жұмыртқаны, соңғысына картопты салыңыз, бәрін абайлап салат ыдысына салыңыз. Бұршақ, жұмыртқа және шөптермен безендіріңіз. Өнімдер: 400 г қайнатылған тауық еті, 100 г қайнатылған картоп, 200 г маринадталған қияр, 150 г жасыл бұршақ, 3 тік жұмыртқа, 1 стакан майонез, тұз, бұрыш, қант, 1 ас қасық лимон шырыны, 1 шай қасық томат пюресі.