5-6 жаңа картоп.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2-3 қияр. 2-3 қызанақ. Көк пияздың қауырсындары. 3 ас қасық. қайнатылған бұршақ немесе консервіленген жасыл бұршақ қасықтары 2 - жұмыртқа 250 гр. қаймақ Қант, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жаңа картопты бірнеше суда жуып, теріге тікелей қайнатыңыз. Содан кейін теріні алып тастаңыз. Қатты пісірілген жұмыртқаны қайнатыңыз және үстіне суық су құйыңыз (Бұл қабықты кетіруді жеңілдетеді). Картопты, қиярды, қызанақты, жасыл пиязды ұсақтап турап, бұршақ немесе бұршақ, туралған жұмыртқаны қосып, салат ыдысына слайдпен салып, безендіріңіз.