Бұршақ қосылған картоп салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп - 500 г, ірі ақ, қайнатылған үрме бұршақ - үстіңгі жағы 5 ас қасық, тәтті пияз - 2 бас, өсімдік майы - 5 ас қасық, сірке суы - 2 ас қасық, эстрагон шөптері, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жуылған картопты қайнаған тұзды суға салып қайнатыңыз. Дайын картопты аршып, текшелерге кесіп, үстіне май құйыңыз. Тазартылған пиязды жіңішке етіп турап, тұз себіңіз. Салқындатылған картопты пияз, қайнатылған бұршақ, сірке суы мен майдалап туралған эстрагонмен араластырыңыз. Тұз себіңіз және үстелге қызмет етіңіз.