Саудагер тәсілімен ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г сүйексіз сиыр еті, 250 г қамыр қамыры, 5-6 ас қасық. қаймақ қасықтары, 100 г ірімшік, 8-12 картоп, 4 пияз, 4 ас қасық. дәміне қарай қасық май, шөптер мен тұз.
Сипаттамасы Сиыр етін кесектерге кесіңіз, жақсылап шайқаңыз, тұз себіңіз, қаймақтың бір бөлігін жағыңыз, қыздырылған маймен сковордқа салыңыз, үгітілген ірімшікке себіңіз және пеште пісіріңіз. Гарнир. Картопты қайнатыңыз, табаға салыңыз, үстіне қалған қаймақпен май жағыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз және қызарғанша пеште қуырыңыз. Пиязды сақиналарға кесіңіз, тұз себіңіз, қамырды қамырға батырыңыз, майға қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде сиыр еті мен картопты сары маймен құйыңыз, шөптермен безендіріңіз.