Тайга стиліндегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г ет, 120 г шошқа майы немесе майлы ветчина, 60 г ірімшік, 4 ас қасық. ас қасық май, дәміне қарай тұз. Толтыру үшін 80 г кептірілген саңырауқұлақтар, 6-8 түйір сарымсақ, 1 балдыркөк тамыры немесе ақжелкен, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр немесе шошқа етінің етін жұқа тілімдерге кесіңіз, аздап шайқаңыз, тұз себіңіз, үгітілген ірімшік себіңіз, шошқа майының немесе ветчинаның жұқа тілімдерін, салмасын салыңыз, орамға орап, табаға екі жағынан қуырыңыз. Содан кейін пешке салыңыз және дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Толтыру. Саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, жұқа жолақтарға кесіңіз, балдыркөк немесе ақжелкен тамырын ұсақтап тураңыз, туралған сарымсақты, тұзды қосып, араластырыңыз.