Ақжелкеннен жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ақжелкен - 500 г, өсімдік майы - 4-5 ас қасық, 1 лимон немесе сірке суы қосылған шырын - 1 ас қасық, пияз - 250 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Мұқият жуылған және тазартылған ақжелкенді жұқа жолақтарға кесіңіз (ірі үккіште үккіштен өткізуге болады). Пиязды да аршып, жуып, жұқа жолақтарға кесіңіз. Ақжелкенді пиязбен жақсылап араластырыңыз, салатты тұз, лимон шырыны немесе сірке суы қосылған маймен дәмдеңіз және үстелге қызмет етіңіз.