Шошқа етінен жасалған зразалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г шошқа еті, 1 ас қасық. томат пастасы қасық, 1/2 бас сарымсақ, 80 г май, ақжелкен, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Шошқа етін тілімдерге кесіңіз, шайқаңыз, тұз, бұрыш қосыңыз. Томат пастасын қуырыңыз, майдалап туралған сарымсақ пен ақжелкенді қосыңыз. Алынған массамен шошқа етінің бөліктерін майлаңыз, орамдарды ораңыз, қуырыңыз, ыстық пешке салыңыз және дайын болғанға дейін пісіріңіз. Бұқтырылған қырыққабатпен немесе басқа көкөніс гарнирімен бірге қызмет етіңіз.