Шошқа етінің аяғы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 шошқа еті, 2-3 түйір сарымсақ, тұз, 1 картоп, 1 пияз, 200 г қырыққабат, 1 алма.
Сипаттамасы Шошқа етінің аяғын сарымсақпен себіңіз, қайнатыңыз. Содан кейін пеште аяқты шошқа майы немесе бекон кесектерімен жауып пісіріңіз. Картопты жақсылап жуып, фольгамен орап, пеште пісіріңіз. Қырыққабатты пиязбен қуырыңыз, жолақтарға кесілген алманы қосыңыз. Тұтқамен бірге қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 4.