Кендюх (тағамдар: украиндық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Үстелге ыстық және суық күйінде беріледі. 1 шошқа асқазаны
500 г төс еті
200 г тартылған ет
2 жұмыртқа
3 пияз
сарымсақ
бұрыш
майоран
тұз.
500 г төс еті
200 г тартылған ет
2 жұмыртқа
3 пияз
сарымсақ
бұрыш
майоран
тұз.
Сипаттамасы Шошқаның асқазанын суық және ыстық сумен бірнеше рет шайыңыз. Майлы шошқа етінен сүйектерді алып тастаңыз, оны кішкене текшелерге кесіңіз, тартылған шошқа етін, жұмыртқаны, майдалап туралған пиязды, дәмдеуіштерді қосыңыз, араластырыңыз. Дайындалған тартылған шошқа етінің асқазанын толтырыңыз, оны тігіңіз және пеште пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кендюх (тағамдар: украиндық) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Үстелге ыстық және суық күйінде беріледі. 1 шошқа асқазаны, 500 г төс еті, 200 г тартылған ет, 2 жұмыртқа, 3 пияз, сарымсақ, бұрыш, майоран, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz