Македониялық "Наденица"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пияздың 7-8 сабағын ұсақтап турап, 1/2 кесе шошқа майына қуырыңыз. Дәміне қарай 4-5 түйір ұсақталған қызыл бұрыш, 3 кг майдалап туралған шошқа еті, тұз және қара бұрыш қосыңыз. Қоспаны түні бойы ұстаңыз. Содан кейін жіңішке шошқа ішектерін толтырыңыз, салмағы бойынша құрғатыңыз. Қуырыңыз немесе пеште пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Македониялық "Наденица" пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz