Үйге арналған ысталған "көйлек"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 кг шошқа еті мен 1 кг шошқа майын ұсақтап тураңыз, әрқайсысына 1 шай қасық қосыңыз. қасық тұз, зире, қара бұрыш және 3 г қант. Қоспаны қараңғы жерде 12 сағат ұстаңыз. Содан кейін жіңішке шошқа ішектерін толтырыңыз. Оларды салмағы бойынша құрғатыңыз, содан кейін илектеу түйреуішпен 3-4 күн айналдырыңыз. 4-5 сағат бойы ыстаңыз, құрғатыңыз. Сақтау мерзімі 6 айға дейін.