Карловылық Луканка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 кг жас шошқа етін, 2 кг сиыр етін және 1 кг беконды араластырыңыз. 1 кг қоспаға қосу керек: 1 үстел. қасық тұз, 1 шай қасық. қасық қант, дәмді, қызыл бұрыш және зире. Фаршты илеңіз, 2-3 үстел қосыңыз. қасық су, түні бойы жібітіңіз. Сиыр етінің кең ішектерін толтырыңыз, оларды әр 25-30 см сайын бұраңыз. Шұжықтарды 2-3 жерден тесіп, 2-3 күн құрғатыңыз, домалақпен өткізіп жіберіңіз. Пиязды қағазға бір-бірлеп орап, қорапқа салыңыз, қабаттарға ағаш қабығымен себіңіз. 1 жыл сақталады.